Vi jobber på lag med våre kunder, og leverer gode og verdifulle tjenester i henhold til bedriftens ønsker og behov. Vi sørger for at de reisende kommer dit de skal – trygt, på riktig tidspunkt og i henhold til budsjett og reisebestemmelser.

ATPI Corporate Travel

Internasjonalt kjent som ledende leverandør av reisebyråtjenester til energi- og shippingbransjen. Kostnad, fleksibilitet og sikkerhet står i sentrum for våre tjenester, og våre erfarne og dedikerte konsulenter er tilgjengelig 24/7.

ATPI Griffinstone

Vi gjør hverdagen enklere for våre kunder ved å levere en komplett pakke for gruppereiser. I samarbeid med våre kunder planlegger og skreddersyr vi reiser, konferanser og events ut fra deres ønsker og behov.

ATPI Corporate Events

ATPI Sports Events er en av de mest velrenomerte sports- og eventsleverandører i verden. Med en lang merittliste innen de olympiske leker, fotball, løping, seiling og mer, er vi et førstevalg for mange forskjellige sportsorganisasjoner og lag.

ATPI Sports Events

ATPI Knowledge Hub

ATPI Knowledge Hub, er en informasjonsplattform, laget spesielt for dere som administrerer forretningsreiser, grupper og events. Her deler vi vår kunnskap og ekspertise med deg – til din fordel.

Besøk ATPI Knowledge Hub

ATPI Travellers News

Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer innen internasjonal reisevirksomhet? ATPI Travellers News gir deg en god blanding av nyheter, fagkompetanse og artikler fra reisebransjens journalister.

ATPI Travellers News

ATPI CrewLink™

ATPI CrewLink™ er et verktøy utviklet spesielt for den internasjonale energi- og shippingindustrien, hvor effektivisering av prosesser bidrar til reduserte kostnader og økt kontroll.

Se vår video

ATPI Analytics™

ATPI Analytics™ er et raskt og intuitivt rapportsystem som viser grafiske fremstillinger av bedriftens reisekostnader online, slik at du har full oversikt til enhver tid.

Se vår video